Gun in one: Уплътняването и лепенето е още по-лесно!

Лепилата и уплътнителите са незаменими в строителството и ремонта. Дали ще уплътнявате фуги и шевове или ще лепите строителни материали, PU лепилата са избор номер едно. с новият berner “gun in one” работните стъпки са намалени и всичко става лесно! не е нужен пистолет, тъй като той е под налягане и с леко натискане на спусъка, вече лепите и уплътнявате над 10 вида материал.

Пистолетът е практически интегриран във флакона „Gun-in-One“. Това спестява значително време и усилия по време на нанасяне и е най-голямото предимство на продукта.
„Той е готов за използване значително по-бързо от конвенционалните лепила и уплътнители, защото отделен пистолет вече не е необходим“, обяснява Ян Шойберт, продуктов мениджър – сектор строителство в “Berner Германия”. Той добавя: „Това означава, че продуктът е идеален за бързи и малки операции на строителната площадка“.

Veit Topka, търговец – строителни материали в Berner Германия, също е убеден в предимствата на Gun-in-One:
„Преди всичко моите клиенти оценяват надеждния въртящ се механизъм. След употреба продуктът може просто да бъде затворен и да се използва отново няколко дни по-късно – без притеснения от лепкави накрайници. Позволява прецизна и изчистена работа, без материалът да тече.”

Удобните размери имат и други предимства. С височина от 29 см и диаметър от само 6 см, дори трудно достъпни места могат лесно да бъдат достигнати. Там е мястото, където конвенционалните лепила често достигат своите граници. Компактният формат също позволява работа с една ръка. Това не само улеснява ежедневната работа, но и повишава безопасността в затворени пространства.

Продуктът е универсален и може да се използва върху различни материали, както на закрито, така и на открито. С него лесно лепите: камък, бетон, стъкло, дърво, метал или алуминий без проблем. Същото се отнася и за влажни основи. Универсалността не е за сметка на еластичността. Въпреки високата механична якост, материалът остава трайно гъвкав след втвърдяване.

В заключение, можем да кажем, че “Gun-in-One” е практичен спътник на всяка строителна площадка.

Този уебсайт използва "бисквитки" за да Ви предложи по-добро преживяване в него.