Работни лампи Berner и станция за зареждане с иновативна QI технология

Оплетени кабели, изгубени зарядни устройства или изтощена батерия на LED лампите. 

Това вече е в миналото!

Berner вече предлага безжична иновация в сферата на ръчните лампи и смартфони, която улеснява ежедневната работа в авто сектора. Новата станция за зареждане, която се предлага в две версии, както и бъдещото развитие на инспекционните лампи Pocket DeLux и X-Lux с индукционна технология се предлагат изключително и само от Berner.

Оплетени и мръсни кабели за зареждане или повредени usb портове на работните лампи дразнят, особено ако имате нужда от тях на момента. Батерията внезапно пада по време на работа върху автомобила. Новото индукционно зарядно устройство Berner решава всички тези проблеми.

Лесна инсталация на зареждащата станция

Зареждащата станция може да бъде прикрепена бързо и лесно, благодарение на два силни магнита на гърба. Може също да се завинтва към стената или да се прикрепя към други магнитни повърхности – например върху работната количка. Две маркировки върху зоната за зареждане показват правилното разположение на лампата за зареждане. Допълнителни магнити на повърхността на зарядното гарантират здраво прикрепване. Голямата версия на индукционното зарядно на Berner предлага място за до две ръчни лампи едновременно. Благодарение на USB изходa, към зарядното устройство могат да се свържат и други устройства – например лампи на Berner от по-старо поколение. Зарядното устройство се захранва чрез микро USB кабел, който може да бъде свързан към контакта на 220V.

QI технология

Работните лампи се зареждат безжично, защото Berner използва съвременна QI технология. Енергията се предава чрез електромагнитна индукция. Процесът на зареждане започва автоматично, щом лампата се постави на зарядната станция. Освен това, иновативното зарядно устройство е подходящо е и за индуктивно зареждане на смартфони.

Pocket DeLux Wireless и X-Lux Wireless

Силните магнити на гърба на двете  работни лампи спомагат за тяхното позициониране бързо и точно върху повърхността на зарядната станцията. Освен това и двата продукта имат четиристепенен индикатор за зареждане на батерията – нивото на заряд може да бъде проследено по всяко време. Мигаща червена светлина предупреждава потребителя веднага щом батерията е под 25 процента.

Правилното осветяване на работната зона е много важно за бързи и ефективни резултати. Чрез задържане на бутона за включване яркостта на лампите може да се регулира (50 – 400 лумена) в зависимост от условията на осветление. Двете лампи имат основна и насочена светлина с яркост от 450 Lux (Pocket DeLux) и 850 Lux (X-Lux) Винаги осигуряват оптимална светлина. При максимална мощност, времето за осветление е до три часа, при ниска мощност до осем часа. Вградена функция на паметта запазва зададената яркост за следващото включване.
В допълнение, и двете лампи имат клас на защита IP65. Следователно те са прахоустойчиви и напълно защитени срещу водни струи в сервиза. След зареждане от 2,5 до 4 часа и двете лампи са заредени напълно и готови за употреба.

В допълнение към индукционното зареждане, инспекционните лампи имат допълнителни предимства при работа под превозни средства: Силни магнити в долната и задната част позволяват перфектно позициониране по време на работа. Особено практичен е долния магнит, който може да се завърти на 180 градуса. Лампата може да бъде надеждно закрепени към всички метални повърхности и наклонът може да се променя. Това гарантира, че ръцете Ви винаги ще са свободни.

За спецификации и повече снимки разгледайте подробно Wireless работните лампи BERNER.

А още по-подробно можете да се запознаете с лампите във видеото.

 

Гледайте видеото в YouTube.

Този уебсайт използва "бисквитки" за да Ви предложи по-добро преживяване в него.